O nama - Turisticka Agencija Gallileo - PodgoricaTuristicka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

O nama

IMG_0833

Turisticka agencija Gallileo osnovana je u Martu 2002. godine u Podgorici. Naš cilj je bio da na našem tržištu budemo prepoznati po organizaciji grupnih putovanja u inostranstvo. U proteklih 16 godina agencija Gallileo postala je sinonim za putovanja u našoj zemlji.  Možemo se  pohvaliiti da smo od osnivanja, realizovali najveći broj grupnih putovanja i imali najveći broj putnika na tržištu Crne Gore.

Realiozovali smo najveća i najzahtjevnija grupna putovanja. U organizaciji naših aranžmana putnici su bili na svim kontinentima i svim morima, na najvećim svjetskim događajima, olimpijadama, svjetskim prvenstvima, karnevalima, festivalima, sajmovima, kongresima,… Veoma uspješno raealizovali smo brojne maturske i studentske ekskurzije. Posebno smo ponosni na organizovane čarter letove, kada su naši putnici bili u prilici da direktno iz Podgorice lete za Kairo, Hurgadu, Istanbul, Atinu, Prag, Kijev, Kišinjev, Maltu, Siciliju, Napulj, Firencu, Minhen, Nicu, Sevilju, Lisabon …
Svim putnicima koji su putovali sa nama zahvaljujemo se na poverenju koje su nam ukazali.

Prvih sedam godina radili smo u poslovnici koja se nalazila u Ul. Vuka Karadžića, a od 2009. godine, nalazimo se na adresi Džordža Vašingtona 3/7, u prostoru koji koji se izdvaja po ljepoti enterijera, a koji je projektovao arhitekta Karel Veseli.

Agencija Gallileo je zvanični zastupnik za Crnu Goru agencije Kontiki iz Beograda. Agenti smo i renomirane njemačke agencije koja je lider po broju individualnih putnika Dertour. Zastupnici smo brojnih agencija iz okruženja I u mogućnosti smo da u svakom trenutku odgovorimo svim Vašim zahtjevima i organizujemo putovanje kakvo želite. Agencija Gallileo obavlja sledeće djelatnosti: organizacija grupnih putovanja u inostranstvu, ljetovanja, zimovanja, seminari, izleti, avo karte, ekskurzije, individualni aranžmani,..

Zadovoljstvo naših putnika uvjek je bilo i biće primarni cilj našeg poslovanja.Poštujući Vaše ukazano poverenje, odgovornim odnosom prema poslu biće posvećeni Anđela Moračanin, Žarko Laličić, Milan Koprivica, Saša Savić i Srđan-Kovo Kovačević

Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br. 12 

Radno vrijeme:
– Ponedeljak – Petak:  09:00h – 20:00h
– Subota:  09:00h – 14:00h