KRAKOV & NOVI SAD Polazak: 29.12.2017. Cijena aranžmana: 240€ 6 DANA - 4 NOĆI SIGURAN POLAZAK -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

KRAKOV & NOVI SAD Polazak: 29.12.2017. Cijena aranžmana: 240€ 6 DANA – 4 NOĆI SIGURAN POLAZAK

NOVA GODINA 2018

KRAKOV & NOVI SAD

6 DANA (4 NOĆENJA) – POLAZAK: 29.12.2017.

CIJENA ARANŽMANA: 240€

HOTEL WYSPIANSKI 3* – CENTAR GRADA (KRAKOV)

HOTEL PUTNIK 3* – CENTAR GRADA (NOVI SAD)

 

KRAKOV – grad koji iz godine u godinu postaje jedna od najpopularnijih novogodišnjih destinacija. Posebno je zanimljiv mladim ljudima, prije svega zbog odličnog provoda i veoma povoljnih cijena. Ovaj magični grad živi na obalama rijeke Visle i sa 750 hiljada stanovnika već 500 godina predstavlja kraljevsko sjedište. Uživaćete u fenomenalnoj arhitekturi, galerijama, muzejima kao i brojnim legendama koje ćete čuti o Krakovu. Novogodišnja putovanja za Krakov, agencija Gallileo organizovala je za doček 2013., 2014., 2015., 2016., i 2017. godine. Od strane putnika, program je ocijenjen kao jedan od najboljih iz naše ponude!  Ljubitelje dobrog provoda i ove godine očekuju organizovani odlasci u najbolje klubove i EX YU žurke, pa smo sigurni da ćete uz odlično raspoloženje i provod, dočekati 2018. godinu!

1.dan 29.12.2017. PODGORICA Sastanak putnika ispred Hrama u 15:00h. Polazak autobusa u 15:10h. Putovanje sa kraćim odmorima (preko Srbije i Madjarske), udobnim autobusom visoke turističke klase… Noćna vožnja.

2.dan 30.12. KRAKOV Dolazak u Krakov, smještaj u hotelu Wyspianski 3* (hotel sa fantastičnom lokacijom – na samo par minuta hoda od glavnog gradskog trga). Nakon odmora slijedi organizovani obilazak grada: centar grada, brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – jedan od najvećih u Evropi (sa tornja se na svakih sat vremena oglašava trubač sa „prekinutom melodijom“), Crkva Sv. Marije, Jagielonski Univerzitet, Barbakan, Cvjetna vrata, Jevrejska četvrt Kazimierz, najživopisnija ulica „Kanoniczna” sa zgradama iz XIV vijeka… Slobodno vrijeme. Organizovani odlazak u diskoteku. Noćenje.

3.dan 31.12. KRAKOV Doručak. Napuštanje hotela i polazak na fakultativni obilazak 700 godina starog rudnika soli “Velicka”, koji se takođe nalazi na listi svetske baštine UNESCO-a. Dugačak je oko 300 km sa dubinom do 327 metara. Silazi se liftom do dubine od 100 m i obilazi predivno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana, mnogobrojne skulpture, lusteri… Nakon obilaska rudnika soli, povratak u grad. Slobodno vrijeme. Oragnizovan odlazak u diskoteku na doček NOVE GODINE (očekuje vas zajednička žurka u jednoj od najboljih diskoteka u gradu, zajedno sa velikim brojem mladih ljudi iz Srbije, Slovenije, Makedonije, BiH ). SREĆNA VAM 2018. Noćenje.

4.dan 01.01.2018. KRAKOV Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja grada, odmor, šetnju, šoping…U večernjim časovima  organizovan odlazak u klub. Noćenje.

5.dan-02.01.2018. KRAKOV – NOVI SAD Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Novom Sadu. Dolazak u Novi Sad u predvečernjim časovima. Slobodno vrijeme za večernji izlazak. Noćenje.

6.dan-03.01.2018. NOVI SAD – PODGORICA Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak za Crnu Goru. Vožnja sa kratkim pauzama za odmor. Dolazak na parking ispred Hrama u večernjim časovima.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije Gallileo travel.

Cijena aranžmana obuhvata :

  1. prevoz novim autobusom najviše turističke klase, na navedenim relacijama
  2. hotelski smještaj u Krakovu, HOTEL  WYSPIANSKI 3*  – centar grada (3 noćenja / doručak)
  3. hotelski smještaj u Novom Sadu, Hotel Putnik 3* – centar grada (1 noćenje sa doručkom)
  4. obilasci prema programu – turističko vođstvo puta – organizacione i druge troškove

 

Cijena aranžmana NE obuhvata :  

  1. medjunarodno zdravstveno osiguranje 10€ po osobi.
  2. Fakultativne izlete ( Rudnik soli – 25€, komplet ulaznica za diskoteku za 3 noci – 25€)

 

PRIJAVA ZA PUTOVANJE

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Broj telefona

Broj putnika

Vaša Poruka