* KRF U SEPTEMBRU * Polazak: 15.09. - 7 DANA Cijena aranzmana: 189€ (SIGURAN POLAZAK) -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

* KRF U SEPTEMBRU * Polazak: 15.09. – 7 DANA Cijena aranzmana: 189€ (SIGURAN POLAZAK)

GODINAMA NAJBOLJE LJETOVANJE

K R F

7 DANA (5 NOĆI) – POLAZAK: 15.09.2017.

CIJENA ARANŽMANA: 189€

 KRF – Jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledalo kao Krf. Možda je to jedino objašnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more… Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston… Istorijska i kulturna bogatstva podsjećaju na sve civilazacije koje su ostrvom protutnjale kroz vjekove i ostavile svoj pečat…

        AGENCIJA GALLILEO VEĆ 12 GODINA ORGANIZUJE LJETOVANJA NA KRFU. Od strane putnika ocijenjeno je kao najbolji izbor za ljetovanje, u odnosu na uloženi novac. Svi putnici su bili zadovoljni, ali uvjek nastojimo da podignemo dostignuti nivo usluge. Tako će ove godine našim putnicima biti organizovani odlasci na neke nove i  prelijepe plaže, a imaćete organizovan i veoma kvalitetan noćni provod: KLUB ‘DROPS’, PJENA PARTY – KLUB MOJITOS, dnevna žurka u beach-baru White Aloha, … 

15.09. PODGORICA Polazak ispred Hrama u 19:00h. Putovanje autobusom visoke turističke klase, preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra, noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

16.09. KRF Dolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja do Igumenice. Ukrcavanje na ferryboat, plovidba do ostrva Krf (oko 1h:45 min). Po dolasku na ostrvo, obilazak starog grada (panoramsko-pješačka tura): Nova tvrđava na brdu San Marko, centralni gradski trg Spianada, Stara tvrđava – najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, Liston – kompleks zgrada koje predstavljaju centar društvenog života i ponos grada, Enozis – spomenik ujedinjenju Jonskih ostrva sa Grčkom, Palata Sv. Georgija i Mihaila – najljepši ostatak britanske vladavine ostrvom, Crkva Svetog Spiridona zaštitnika ostrva. Smještaj u hotelu Arion 3* (check in oko 13:00h). Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

17.09. KRF – AQUALAND Doručak. Slobodno vrijeme za individualne obilaske, ili organizovan fakultativni odlazak u Aqualand www.aqualand.gr, jedan od najvećih vodenih zabavnih parkova u Grčkoj. Uživajte u nezaboravnoj avanturi, bez obzira da li imate 7 ili 77 godina. Povratak u hotel oko 19h. Slobodno vrijeme. Noćenje.

18.09. SRPSKA KUĆA – plaža GLIFADA Doručak. Organizovan obilazak Srpske kuće, muzeja posvećenog stradanju srpske vojske u Prvom Svjetskom ratu. Nastavak putovanja do plaže Glifada, jedne od najljepših na zapadnoj obali. Uživajte u kupanju u kristalno čistom moru, zabavnim sadržajima i beach baru PAZUZU. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

19.09. KANONI – plaža BARBATI Doručak. Organizovan odlazak na poluostrvo Kanoni, na kom se nalazi jedan od najpoznatijih vidikovaca u cijeloj Grčkoj. Uživajte u jutarnjoj kafi, na terasi sa koje se pruža fantastičan pogled na manastir Panagia Vlaherna, ostrvo Pontikonisi, koje prema legendi predstavlja okamenjeni Odisejev brod, i aerodrom Janos Kapodistrijas. Nastavak putovanja do plaže Barbati, najljepše plaže na istočnoj obali ostrva, sa padinama Pantokratora u zaleđu. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

20.09. PALEOKASTRICA – AHILION – MUZEJ MORA Doručak. Organizovan cjelodnevni fakultativni izlet PaleokastricaAhilonMuzej mora. Putovanje do Paleokastrice na zapadnoj obali, za koju se vezuju počeci razvoja turizma na Krfu. Obilazak manastira posvećenog Bogorodici, koji  se nalazi na uzvišenju, sa čarobnim pogledom na cijelu oblast. Slobodno vrijeme za kupanje. Nastavak putovanja do Ahiliona – raskošnog dvorca Austro-Ugarske carice Elizabete. Slobodno vrijeme za obilazak dvorca (1h). Nastavak putovanja do Benicesa, obilazak impresivnog Muzeja mora, sa jednom od najvrijednijih kolekcija na svijetu. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

21.09. KRF – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela. Ukrcavanje na ferryboat, plovidba do Igumenice. Nastavak putovanja preko Janjine, graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača, Skadra…putovanje sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu oko ponoći.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase prema programu putovanja
 • Pet noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu Arion 3 *
 • karte za feribot Igumenica – Krf – Igumenica
 • usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja
 • organizovan izlet, muzej Srpska kuća – plaža Glifada
 • organizovan izlet Kanoni – plaža Barbati
 • drumarine, takse, organizacione troškove

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 • obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje (5 €) – obezbjeđuje agencija
 • fakultativne izlete (za realizaciju izleta potrebno je minimum 20 prijavljenih

popusti za djecu:

 • djeca do 5 godina (na zajedničkom ležaju) u pratnji oba roditelja – gratis
 • djeca od 5 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – popust 20%

HOTEL ARION www.arioncorfu.gr nalazi se na 10-ak minuta šetnje od starog grada, a zbog svoje idealne pozicije, visokog standarda usluga i gostoprimstva, smatra se jednim od najboljih hotela te kategorije na Krfu. Sve sobe su klimatizovane, imaju direktnu telefonsku liniju, frižider, sef, kablovsku TV i WI-FI.

 

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije GALLILEO      

  Aranzman ce se realizovati uz 35 prijavljenih učesnika putovanja

 

 KORISNE INFORMACIJE I OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • Lokalno vrijeme, 1 sat naprijed u odnosu na vrijeme u Crnoj Gori.
 • Temperatura. U julu i avgustu prosječne dnevne temperature su oko 34°C
 • Telefon. Mreže 069,068 i 067 imaju roming.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni dio ovog programa. Za realizaciju putovanja potrebno je 35 putnika,

 

Ostrvo Krf nalazi se na sjeverozapadu Grčke, preko puta Epira i jedno je od najljepših grčkih ostrva. Najsjevernije je ostrvo u Jonskom moru i drugo po veličini od sedam ostrva jonskog arhipelaga. Ostrvo je izduzenog oblika i najduži dio iznosi 59 km, a najširi 27 km. Na ovom prostoru živi oko 100 hiljada stanovnika od čega u samom gradu Krfu 40 000. Osnovna djelatnost na ostrvu je turizam, a zatim slijedi poljoprivreda od čega se uzgajanje maslina ističe sa 4 miliona stabala. Na ostrvu ima oko 120 000 ležaja namijenjenih turistima.  Ostrvo sa svojom bujnom vegetacijom predstavlja pravi zeleni raj, a ako tome dodamo perfektno čistu vodu, čist vazduh i umjerenu klimu, biće Vam jasno zašto  ovo ostrvo uživa ugled najomiljenijeg ljetovalista Evrope. Na ostrvu se nalaze brojne pjesčane plaze a tu je Aqua park, najveća atrakcija ostrva. Kroz ostrvo vjekovima prodefilovali su brojni narodi, od Doraca,  Makedonaca sa Alekasandrom Velikim, Rimljani, Vizantijci, Normani, Đenovljani, Napolitanci, Mlecani, Francuzi, Austrougari, Rusi, Englezi, samo nikada nisu vladali Turci. Svi navedeni narodi ostavili su neki trag na ostrvu pa je zbog toga ovo ostrvo vrlo posebno i njegova arhitektura specifična…..

PRIJAVA ZA PUTOVANJE

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Broj telefona

Broj putnika

Vaša Poruka