O H R I D - 5 DANA Polazak: 30.12.2018. Cijena: od 100€ do 140€ (SIGURAN POLAZAK) -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

O H R I D – 5 DANA Polazak: 30.12.2018. Cijena: od 100€ do 140€ (SIGURAN POLAZAK)

NOVA GODINA 2019

O H R I D

5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 30.12.2018.

CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 140€

Agencija Gallileo tradicionalno najveću grupu za Novogodišnje praznike ima za Ohrid. I ove godine obezbijedili smo Vam odličan, provjereni smještaj koji ima izvanrednu poziciju. Makedonci su sjajni domaćini i naše putnike doživljavaju kao prijatelje. Njihova kuhinja je sjajna, cijene su i dalje povoljne pa je dobar provod zagarantovan. Naši putnici su se predhodnih godina odlično provodili pa smo sigurni da će tako biti i ove godine.

30.12.2018. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 23:30h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Jednočasovna pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor.

31.12.2018. OHRID Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranoj vili/hotelu. Slobodno vrijeme za odmor. Uveče organizovan fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE u restoranu Belvedere (uz bogatu makedonsku trpezu i bogat makedonski i internacionalni muzički program), ili u klubu. SREĆNA VAM 2019. GODINA. Noćenje.

01.01.2019. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča.Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja. Noćenje.

02.01.2019. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja.  Noćenje.

03.01.2019. OHRID – PODGORICA Napuštanje hotela i polazak ka Tirani u 11.00 casova. Pauza u velikom trznom centru TEG (Tirana) u trajanju od dva sata. Nastavak putovanja za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

CIJENA ARANŽMANA:

VILA VERON 4* – 100€

VILA DEA 4* – 115€

VILA VOLKAN – 115€

HOTEL LEBED 3* – 140€  (sa doručkom)

 

Cijena aranžmana obuhvata:                                                                

– Prevoz autobusom turističke klase                                                     

– Tri noćenja u izabranoj vili ili hotelu (u hotelu Lebed je uračunat doručak)                                          

– Obilaske prema programu putovanja                                                   

– Usluge turističkog vodiča

Cijena aranžmana ne obuhvata: 

 – Individualne troškove

– Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

– Svečanu novogodišnju večeru

 

Opis smještaja: Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u centru grada. Agencija Gallileo koristi ove vile i hotel već godinama i svi nasi putnici su veoma zadovoljni smjestajem.

Apartmani VOLKAN  nalaze se u novoj zgradi u Partizanskoj ulici, u centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Svi apartmani imaju dvije sobe: spavaću i dnevnu sa opremljenom kuhinjom, klima uređajem, balkonom i kupatilom. www.booking.com/hotel/mk/volkan-apartments.sr.html

App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

Vila DEA Smješten na samoj obali jezera, na svega 200 metara od centra grada, hotel Villa Dea nudi prvoklasni smeštaj sa modernim, enterijerom i divnim pogledom na jezero. Hotel Villa Dea najbolji smještaj u Ohridu sa pogledom na jezero. www.deatours.com.mk

Hotel LEBED  – hotel sa odličnom lokacijom, na samo 20 metara od Ohridskog jezera, a za 5 do 10 minuta hoda stižete do strarog gradskog jezgra Ohrida. Hotel je kompletno renoviran 2011 godine. Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Pojedine sobe imaju balkon, a svim gostima na raspolaganju je besplatan bežični internet.