OHRID - 5 DANA Polazak: 30.12.2017. Cijena: od 100€ do 140€ SIGURAN POLAZAK -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

OHRID – 5 DANA Polazak: 30.12.2017. Cijena: od 100€ do 140€ SIGURAN POLAZAK

NOVA GODINA 2018

O H R I D

5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 30.12.2017.

CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 140€

 

Agencija Gallileo tradicionalno najveću grupu za Novogodišnje praznike ima za Ohrid. I ove godine obezbijedili smo Vam odličan, provjereni smještaj koji ima izvanrednu poziciju. Makedonci su sjajni domaćini i naše putnike doživljavaju kao prijatelje. Njihova kuhinja je sjajna, cijene su i dalje povoljne pa je dobar provod zagarantovan. Naši putnici su se predhodnih godina odlično provodili pa smo sigurni da će tako biti i ove godine.

30.12.2017. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 23:00h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Jednočasovna pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor.

31.12.2017. OHRID Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranoj vili/hotelu. Slobodno vrijeme za odmor. Uveče organizovan fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE u restoranu Belvedere (uz bogatu makedonsku trpezu i bogat makedonski i internacionalni muzički program), ili klub-diskoteku Cuba Libre Havana Nightclub (odlican klub-diskoteka u centru gradu, sa kojom su naši putnici bili zadovoljni i prethodnih godina). SREĆNA VAM 2018. GODINA. Noćenje.

01.01.2018. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča.Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Organizovan fakultativni odlazak na reprizu novogodišnje noći. Noćenje.

02.01.2018. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Organizovan večernji izlazak. Noćenje.

03.01.2018. OHRID – PODGORICA Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do 14:00h kada je predvidjen polazak za Crnu Goru. Putovanje preko graničnog prelaza Ćafasan. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

 

SMJEŠTAJ KATEGORIJA CIJENA USLUGA
Vila Veron 4* 100€ Smještaj
App Vila Volkan 4* 115€ Smještaj
Vila DEA 4* 115€ Smještaj
Hotel LEBED 3* 140€ N/D(švedski sto)

 

 

Cijena aranžmana obuhvata:                                                               

– Prevoz autobusom turističke klase       

– Tri noćenja u izabranoj vili/hotelu   

– Usluge turističkog vodiča

– Obilaske prema programu putovanja     

Cijena aranžmana ne obuhvata:

 – Individualne troškove

– Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

– Svečanu novogodišnju večeru

 

Opis smještaja: Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u strogom centru grada,na 100-200 metara od šetačke zone(5-10 minuta hoda). Agencija Gallileo koristi ove vile i hotel već godinama i svi putnici su bili zadovoljni.

Apartmani VOLKAN nalaze se u novoj zgradi u Partizanskoj ulici, u centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Svi apartmani imaju dvije sobe: spavaću i dnevnu sa opremljenom kuhinjom, klima uređajem, balkonom i kupatilom. www.booking.com/hotel/mk/volkan-apartments.sr.html

App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

Vila DEA Smješten na samoj obali jezera, na svega 200 metara od centra grada, hotel Villa Dea nudi prvoklasni smeštaj sa modernim, enterijerom i divnim pogledom na jezero. Hotel Villa Dea najbolji smještaj u Ohridu sa pogledom na jezero. www.deatours.com.mk

Hotel LEBED  – hotel sa odličnom lokacijom, na samo 20 metara od Ohridskog jezera, a za 5 do 10 minuta hoda stižete do strarog gradskog jezgra Ohrida. Hotel je kompletno renoviran 2011 godine. Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Pojedine sobe imaju balkon, a svim gostima na raspolaganju je besplatan bežični internet.    

Rezervaciju DOČEKA NOVE GODINE moguće je izvršiti isključivo prilikom kupovine aranžmana, zbog ograničenog broja mjesta u restoranu, odnosno klubu. Cijene doceka će biti naknadno objavljene.

Dokumentacija potrebna za putovanje: PASOŠ ILI LIČNA KARTA

 

PRIJAVA ZA PUTOVANJE

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Broj telefona

Broj putnika

Vaša Poruka