SARAJEVO & BEER FESTIVAL - 3 DANA Polazak: 22.Jun - 75€ -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

SARAJEVO & BEER FESTIVAL – 3 DANA Polazak: 22.Jun – 75€

PREPORUČUJEMO !

SARAJEVO & BEER FESTIVAL

3 DANA – POLAZAK: 22.06.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 75€

 

Sarajevo je od 2012. godine domaćin Beer Festivala, i već sada se sa sigurnošću može reći da to postaje jedan od vodećih festival te vrste u regionu. Festival iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetilaca, a broj pivarskih industrija na festivalu, pruža mogućnost posjetiocima da uživaju u 48 vrsta piva. Poseban akcenat, organizatori festival stavljaju na zabavni program, tako će ove godine na festivalu učestvovati poznati bendovi, kao što su: Crvena Jabuka, Letu Štuke, Hladno pivo, Obojeni program, Elemental i Faithless, DJ set.   

1.dan 22.06. PODGORICA – SARAJEVO Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u 07:00h. Polazak za Sarajevo, vožnja sa kraćim pauzama za odmor luksuznim autobusom…Dolazak u Sarajevo oko 14:00h, smještaj u hotel. Poslije kraćeg odmora slijedi pješačka tura u pratnji lokalnog vodiča: Glavna ulica (Marsala Tita), Baščarsija, Inat kuća, Obilazak Saborne crkve, Gazi Nusret begove džamije, katedrale… Slobodno vrijeme i šetnja po Baščaršiji (ulicama prepunih zlatara, poslastičarnica, ćevapdžinica, butika, suvenirnica) gdje ćete na pravi način osjetiti duh ovoga grada. Slobodno vrijeme za odlazak na festival, gdje će ove večeri nastupati: Crvena Jabuka, Elemental i Faithless, DJ set. Noćenje.

2.dan 23.06. SARAJEVO Doručak. Organizovani obilazak izletišta Vrela Bosne. Povratak u grad, slobodno vrijeme. Predlažemo posjetu prelijepom tornju ‘Avaz’, koji sa svojom visinom od 175 metara, predstavlja najveći poslovni objekat u regionu (vidikovac tornja sa restoranom  nalazi se na 150m, odakle se pruža jedinstven pogled na Sarajevo). Za šoping predlažemo tržni centar BBI koji se nalazi u centru grada. Po želji putnika odlazak na festival, gdje će ove večeri nastupati: Hladno pivo, Obojeni program I TBF. Noćenje.

3.dan 24.06. SARAJEVO Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju gradom i individualne aktivnosti. Sastanak grupe u 17:00h i nastavak putovanja za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u večernjim satima.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

Cijena aranžmana obuhvata :

  • obilasci prema programu – organizacioni troškovi
  • usluge vodiča i pratioca grupe
  • 2 noćenja sa doručkom u Hotelu 3* u Sarajevu (CENTAR GRADA)

Cijena aranžmana NE obuhvata :

      –    ulaznice za festival

  • individualne troskove, ulaznice za muzeje,

Dokumentacija potrebna za putovanje:

  • licna karta ili pasoš,
  • datum rođenja i br.pasoša/lične karte dostaviti agenciji najdalje dva dana pred put