SARAJEVO - VIKEND Polazak: 16. - 17.02.2019. Cijena aranžmana: 60€ Hotel u centru grada -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

SARAJEVO – VIKEND Polazak: 16. – 17.02.2019. Cijena aranžmana: 60€ Hotel u centru grada

DAN ZALJUBLJENIH

S A R A J E V O

VIKEND – Polazak: 16.02., Povratak: 17.02.

cijena aranžmana: 60€

 

1.dan 16.02. PODGORICA – SARAJEVO Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Sarajevo, vožnja sa kraćim pauzama za odmor luksuznim autobusom…Dolazak u Sarajevo oko 13:30h, smještaj u hotelu ETN 3 i Fočin han* (hoteli se nalazi na fantastičnoj lokaciji, Na samoj Baščaršiji). Poslije kraćeg odmora slijedi pješačka tura u pratnji lokalnog vodiča: Glavna ulica (Marsala Tita), Baščarsija, Inat kuća, Obilazak Saborne crkve, Gazi Nusret begove džamije, katedrale… Slobodno vrijeme i šetnja po Baščaršiji (ulicama prepunih zlatara, poslastičarnica, ćevapdžinica, butika, suvenirnica) gdje ćete na pravi način osjetiti duh ovoga grada.  Po želji putnika moguće je organizovati i odlazak u neki od poznatih nacionalnih restorana u gradu, gdje ćete uživati uz zvuke tamburaša i čuvenih sarajevskih sevdalinki. Noćenje. 

2.dan 17.02. SARAJEVO Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vrijeme za idividualni obilazak grada ili obilazak izletišta Vrela Bosne. Povratak u grad, slobodno vrijeme. Predlažemo posjetu prelijepom tornju ‘Avaz’, koji sa svojom visinom od 175 metara, predstavlja najveći poslovni objekat u regionu (vidikovac tornja sa restoranom  nalazi se na 150m, odakle se pruža jedinstven pogled na Sarajevo). Za šoping predlažemo tržni centar BBI koji se nalazi u centru grada. Sastanak grupe u 17:30h, i polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu, na parking ispred Hrama u večernjim časovima, kraj putovanja.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

Cijena aranžmana obuhvata :

  • prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
  • obilasci prema programu – organizacioni troškovi- usluge vodiča
  • noćenje sa doručkom u Hotelu ETN 3* i Fočin han 3* (strogi centar grada)

Cijena aranžmana NE obuhvata :

  • individualne troskove, ulaznice za muzeje,

Dokumentacija potrebna za putovanje:

  • licna karta ili pasoš,