* SPLIT & TROGIR * Polazak: 08.03. - 3 DANA Cijena aranžmana: 115€ -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

* SPLIT & TROGIR * Polazak: 08.03. – 3 DANA Cijena aranžmana: 115€

8. MART

SPLIT & TROGIR

3 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 08.03.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 115€

1.dan 08.03.2019. PODGORICA – SPLIT Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase preko Herceg Novog, Dubrovnika… Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:30h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pause slijedi prvo upoznavanje sa centrom grada. Organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita…Slobodno vrijeme za šetnju i izlazak. Noćenje. 

2.dan 09.03.2019. SPLIT – TROGIR Doručak. Organizovani polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje. Povratak u Split. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti I večernji izlazak. Noćenje.

3.dan 10.03.2019. SPLIT  – PODGORICA Doručak. Dan predvidjen za šetnju, individualne aktivnosti, šoping… Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (oko 14:00h), polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

                                               

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

Cijena aranžmana obuhvata :

  • prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine
  • obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge vodiča
  • 2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* – strogi centar grada
  • medjunarodno zdravstveno osiguranje

Cijena aranžmana NE obuhvata:

  • individualne troskove,