* * SPLIT - TROGIR * * SLAPOVI KRKE * * Polazak: 30.04. - 3 DANA Cijena: 125€ -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

* * SPLIT – TROGIR * * SLAPOVI KRKE * * Polazak: 30.04. – 3 DANA Cijena: 125€

PRVOMAJSKI PRAZNICI

SPLIT – TROGIR – SLAPOVI KRKE

3 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 30.04.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 125€

1.dan 30.04.2018. PODGORICA-SPLIT Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase preko Herceg Novog, Dubrovnika… Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pause slijedi organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita…              Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.dan 01.05.2018. SPLIT – TROGIR Doručak. Polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju I individualno razgledanje. U dogovoreno vrijeme povratak u Split. Slobodno vrijeme u Splitu za individualna razgledanja i šetnju. Noćenje.

3.dan 02.05.2018. SPLIT – SLAPOVI KRKE Doručak. Slobodno vrijeme u Splitu ili fakultativni obilazak Nacionalnog parka Krka. Nakon jednočasovne vožnje dolazimo do Nacionalnog parka i ulaza Lozovac. Očekuje vas pješačka tura nacionalnim parkom u dužini od 2 km i obilazak slapova Skradinskog buka. U blizini slapova nalazi se i etno selo sa restoranom, gdje ćemo napraviti pauzu za odmor i ručak po želji putnika. Postoji mogućnost za nastavak obilaska Nacionalnog parka brodom, do ostrva Visovac i Roškog slapa. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme, polazak za Crnu Goru. Dolazak u večernjim časovima. Kraj programa.

 

                         Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

Cijena aranžmana obuhvata :

  • prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine
  • obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge vodiča
  • 2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* – strogi centar grada
  • medjunarodno zdravstveno osiguranje

Cijena aranžmana NE obuhvata:

  • izlet Slapovi Krke
  • individualne troskove,

Dokumentacija potrebna za putovanje:

  • Pasoš,
  • Datum rođenja i br.pasoša dostaviti agenciji najdalje dva dana pred put

PRIJAVA ZA PUTOVANJE

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Broj telefona

Broj putnika

Vaša Poruka