ZAGREB - LJUBLJANA PLITVICKA JEZERA AVIONOM - 4 DANA Polazak: 01.11.2018. Cijena aranžmana: 335€ -Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica

Turisticka Agencija Gallileo – Podgorica Gallileo

ZAGREB – LJUBLJANA PLITVICKA JEZERA AVIONOM – 4 DANA Polazak: 01.11.2018. Cijena aranžmana: 335€

JESEN 2018

ZAGREB 

LJUBLJANA – PLITVIČKA JEZERA

AVIONOM – 4 DANA, POLAZAK: 01.11.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 335€ (sa uračunatim taksama)

 

Jedinstven spoj kontinentalne I mediteranske Hrvatske, metropola, ali I grad u kojem je sve nadohvat ruke. Ukrštanja zagrebačkih ulica, od kojih su neke mirne I tihe, a neke pulsirajuće, savršeno oslikavaju karakter grada, u kojem svako pronalazi nešto za sebe. Na trenutak je to glavni grad sa svom ozbiljnošću svojih institucija, ali već za čas postaje opušteno mjesto koje će vas osvojiti svojim šarmom. Iskoristite priliku da upoznate Zagreb!

1.dan – 01.11.2018. PODGORICA – ZAGREB Sastanak putnika na aerodromu u Podgorici, u 05:45h. Polijetanje za Zagreb u 07:00h. Broj leta A320. Dolazak u glavni grad Hvatske u 08:20h. Nakon pasoške kontrole slijedi obilazak Zagreba u pratnji lokalnog vodiča: Trg bana Josipa Jelačića, Dolac, Cvjetni trg, uspinjača, Stari dio grada, kula Lotrščak, Trg sv. Marka, banski dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala,…, slobodno vrijeme, smještaj u hotel Dubrovnik 4*, centar grada. Za slobodno vrijeme nakon smještaja, Vam preporučujemo da obiđete park Maksimir koji je jedan od simbola grada Zagreba, kao i ZOO vrt  u kojem se nalazi preko 270 vrsta životinja. Noćenje.

2.dan – 02.11.2018. LJUBLJANA Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Ljubljane.Po dolasku u Ljubljanu, slijedi obilazak glavnog grada Slovenije sa loklanim vodičem.,Šetnja centralnim trgovima i kejom do glavnih gradskih atrakcija. Upoznaćete se sa ovim lijepim gradom koji odražava genijalnost arhitekte Jože Plečnika, Prešetrnov trg, tromostovlje…. Grad koji je u zadnjih 20 godina toliko uljepšavan da je postao vrlo popularana i atraktivana turistička destinacija. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja. Povratak u Zagreb. Zadnjih godina Zagreb je postao sinonim za dobar noćni provod, a Vi se uvjerite u to. Noćenje.

3.dan – 03.11.2018. PLITVIČKA JEZERA Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak Zagreba ili fakultativni obilazak Nacionalnog parka Plitvička jezera. Park se sastoji od 16 jezera, sa različitim nadmorskim visinama, a nalazi se na mjestu gdje se praktično sudaraju planine Plješevica i Kapela. Čitava priča nastaje od Crne i Bijele rijeke koje se slivaju u kilometar dugačku maticu i formiraju najviše – Prošćansko jezero. Od ovog mjesta se kaskadno nižu kristalna, modrozelena jezera, povezana prelijepim vodopadima, brzacima, virovima… Uživaćete u ‘čudu prirode’, koje će vam prirediti prije svega vodopadi, prelivanjem jedan u drugi, različitih širina, snage visina, buke.  Povratak u Zagreb.   Noćenje. 

4.dan – 04.11. ZAGREB – PODGORICA Doručak. Slobodan dan za šoping i individualne obilaske grada. Bićete u prilici da obiđete neke od brojnih muzeja, a preporučujemo i da obiđete i muzej sporta koji se nalazi na 100 metara od hotela u kojem boravimo. U 16.00h polazak na aerodrom. Polijetanje aviona za Podgoricu u 18:20h. Broj leta A320. Dolazak u Podgoricu u 20:00h.

                                 

Uz ovaj program važe opšta pravila putovanja agencije Gallileo

 Hotel Dubrovnik je odličan hotel sa 4*. Nalazi na fantastičnoj lokaciji u centru grada i na 100 metara udaljenosti od centralnog gradskog trga, Bana Jelačića. Većina glavnih turističkih artakcija nalazi se na pješačkoj razdaljini od hotela, pa ćete biti u prilici da ovaj grad upoznate opušteno i na pravi način. Hotel od strane putnika na bookingcom-u ima visoku ocjenu 8.9!

Cijena aranžmana obuhvata :

  1. prevoz avionom na relaciji Podgorice-Zagreb-Podgorica
  2. transfer aerodrom-hotel-aerodrom, panoramski obilazak grada
  3. hotelski smještaj, 3 noćenja sa doručkom, hotel Dubrovnik 4* – centar grada
  4. Međunarodno osiguranje

Cijena aranžmana NE obuhvata:

  1. fakultativne izlete (Ljubljana I Plitvička jezera)