21 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
SKIJANJE 2024
AUSTRIJA
HOTEL ALPIN PEAKS 5* – SKIJALIŠTE  TURRACHER HOHE
INDIVIDUALNI POLASCI !

 

Hotel Alpin Peaks se nalazi neposredno uz jezero Turracher koje je u središtu poznatog skijališta Turracher Höhe na 1800 m nadmorske visine.

Poznato skijaško područje nudi 43 km staza sa garancijom snijega od decembra do maja, a centralni ski liftovi su neposredno uz naš hotel i na njih izlazite direkto na skijama iz naše skijašnice.

Pritisak svakodnevnog života i stres nestaju, već pri prvom pogledu kroz prozor vašeg toplog apartmana na tihi pejzaž, zaledjeno jezero i snijegom prekrivenu šumu. Kompletan hotel, enterijer i namještaj su orginalno dizajnirani i izrađeni od prirodnih materijala, prije svega punog drveta u alpskom stilu, da bi se postigla topla i udobna atmosfera u cijelom objektu, kao i sklad sa prirodom i prekrasnim okruženjem. Ovdje možete stvoriti posebne trenutke i nezaboravne uspomene, jer naš clj je, iznad svega, da gostu obezbijedimo udobnost, domaćinski ambijent I toplu atmosferu.

O HOTELU:

Hotel Alpin Peaks ima 42 apartmana različitih veličina, od 38m² do 75m², koji mogu primiti od 2 do 8 osoba. Svi apartmani su uređeni sa modernim i prijatnim drvenim obradama u alpskom stilu I svi imaju kompletno opremljenu kuhinju. Za posebne prilike nudimo i 6 romantičnih apartmana za 2 osobe. Za sve koji cijene ekskluzivnost, tu je i 6 luksuznih apartmana, sa vrhunskim komforom stanovanja i nenadmašnim pogledom na jezero Turrach.

Gostima u našem restoranu svakog jutra nudimo bogat doručak na bazi švedskog stola, koji je uključen u cijenu. Po želji nudimo razne specijalitete za ručak i A la carte večere svaki dan. Očekuju vas riblja i mesna jela, kao i vegetarijanska i veganska jela najvišeg kvaliteta.

Naš bar gostima nudi širok izbor pića a la carte: od specijaliteta od kafe do bezalkoholnih pića koktela i vrhunskih vina. U našoj ponudi su i raznovrsni i ukusni deserti.

U wellness centru vas očekuju 2 prostrane finske saune i soba za opuštanje. Naša moderna teretana nudi idealne uslove za trening sa vrhunskom Technogym opremom.Alpin Peaks ima podzemni parking, parking ispred hotela, 4 stanice za punjenje.


UKOLIKO I VI ŽELITE DA UŽIVATE U OVOM FANTASTIČNOM HOTELU,  AMBIJENTU I SKIJANJU,
agencija Gallileo će Vam u najkraćem roku poslati ponudu za zimovanje.


Za sve preciznije informacije, cijene i rezervacije, predlažemo da nas kontaktirate na:
tel: 068/029-178, 067/282-343.
Možete poslati upit na naš mail: [email protected] i potrudićemo se da u što kraćem roku dobijete ponudu sa svim detaljima.

 

Rezervacija mjesta

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Broj telefona

    Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

    Predlažemo