20 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
SKIJANJE 2023
B A N S K O
9 DANA – 7 NOĆI, POLAZAK: 13.01.2023., POVRATAK:21.01.2023.
CIJENA ARANŽMANA: 380€
HOTEL EVELINA PALACE 4*

BANSKOspoj starog grada i savremene arhitekture sa ljepotom i komforom u podnožju pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Nacionalni park „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istocnoj Evropi. Sa druge strane, značajnom broju ljudi koji skijanje doživljavaju kao kompletan odmor na planini, Bansko pruža gomilu mogućnosti. Turistima je na raspolaganju veliki broj sadržaja. Region je između ostalog poznat i po mineralnim izvorima što je pretvorilo Bansko u poznatu SPA destinaciju. Veliki broj hotela ima bazene i savremene SPA centre koji nude bogatu ponudu wellness tretmana.

1.dan – PODGORICA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 23:00h. Putovanje udobnim autobusom turističke klase, preko Albanije i Makedonije. Noćna vožnja sa kratkim pauzama…

2.dan – BANSKO Dolazak u ski centar do 14:00h. Smještaj u Hotelu Evelina palace 4*, koji je dobro pozicioniran. Nalazi se na samo 100m od centra grada. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, održaćemo informativni sastanak, na kojem ćemo precizirati  detalje oko organizacije za vrijeme boravka grupe u Banskom, pružiti vam informacije vezane za školu skijanja, iznajmljivanja opreme, ski pass-a, kao i ostalih pojedinosti. Večera. Noćenje.

3, 4, 5, 6.dan – BANSKO Pred vama su dani u kojima ćete uživati u skijanju, na odlično uredjenim stazama, individualno ili kroz mogućnost organizovanih časova na skijalištu, sa licenciranim instruktorom. Tokom svih dana boravka u hotelu, imaćete uslugu polupansiona, sa mogućnošću korišćenja hotelskih sadržaja – wellness i spa.

7, 8.dan –  BANSKO Uživanje u još dva dana skijanja individualno, ili kroz mogućnost organizovanih časova, na skijalištu sa licenciranim instruktorom. Usluga polupansiona za sve dana boravka u hotelu, sa mogućnošću korišćenja hotelskih sadržaja – wellness i spa.

9.dan –  BANSKO – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus do 10:00h. Polazak za Crnu Goru. Vožnja autobusom, sa usputnim pauzama. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

                                              

Uz ovaj program važe opšta pravila putovanja agencije Gallileo

 

Cijena aranžmana obuhvata :

 1. prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama.
 2. sedam noćenja na bazi polupansiona (1/2 i 1/3 sobe) u hotelu Evelina Palace 4* – 100m od centra grada.
 3. korištenje hotelskih sadržaja – spa i wellness centar.
 4. obilaske prema programu, organizacione i druge troškove, pratilac grupe 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 1. međunarodno zdravstveno osiguranje – 15€ (obezđedjuje agencija – za osiguranu sumu do 5000€)
 2. troškove škole skijanja (120€ ukupno po osobi za 6 dana – po 2h dnevno)
 3. troškovi ski pasa (40€ dnevno – plaća se u levima, lokalnoj valuti).

HOTEL EVELINA PALACE 4* – Hotel se nalazi na dobroj lokaciji, na samo 100 metara od centra grada. Gostima je na raspolaganju besplatan transfer svakoga dana do ski lifta. Hotel je izgradjen u tradicionalno bugarskom stilu, opremljen namještajem I sadržajima koji stvaraju topao i prijatan ambijent.  Sportski bar nudi vam raznovrsne koktele dok se prikazuju sportski kanali, a sa prijateljima možete zaigrati i stoni tenis. Bar u lobiju raspolaže bežičnim internetom, kafom i bogatom ponudom koktela i drugih pića. Možete uživati u hotelskom bazenu, iskoristite fitnes centar i saunu ili se opuštiti u turskom kupatilu.

Skijalište u Banskom je jedno od najistaknutijih centara u istočnoj Evropi. Pokriveno topovima, sa savremenim liftovima i vrlo uređenim stazama. Mjesto gdje se održava poznati Svjetski kup sa stazama ukupne dužine  70km, od 900mnv sve do 2600mnv. Staze su vrhunski  povezane te omogućavaju brzi prelazak sa jedne na drugu. Najduža staza proteže se na 17km. Gondola koja je od hotela udaljena 100 m dalje se nastavlja na 6 liftova sa tanjirom ili sidrom i 9 liftova sa korpama. Skijalište pruža jednak komfor i skijašima i snow borderima jer raspolaže sa stazama svih nivoa težina (crvene, plave i crne). Za početnike ovog plemenitog sporta tu je i nekoliko bebi liftova, tanjirača i pokretnih traka.

 

SKI PAS – Može se kupiti online ili na licu mjesta. Dnevni ski pas obično košta oko 40€ i cijena je ista i kada ga kupujete za više dana. Popusti se mogu ostvariti online kupovinom ili za djake i studente uz priložen validan dokument.

Putnicima preporučujemo da ne kupuju odmah ski pass za sve dane boravka jer u slučaju velikih sniježnih padavina ili mećave ne postoji mogućnost da se isti refundira.

Za djecu mlađu od 7 godina dnevni ski pas košta oko 0,5€, a za djecu od 7 do 12 godina cijena je oko 23€.

 

ŠKOLA SKIJANJA Na put sa našom grupom ići će i licencirani instruktor skijanja koji će za vrijeme boravka u Banskom organizovati i školu skijanja po grupama.

Paket od 6 dana skijanja (za 2 sata dnevno) košta 120€ po osobi ukupno.

Kada su u pitanju porodice sa djecom, biće odobreni popusti uz poseban upit.

 

Časovi skijanja na stazi u Banskom koštaju oko 35€ po osobi, po satu, kod lokalnih instruktora.

 

Naš instruktor je: Ivan Braletić, (Broj telefona: +382 69 580 015)

SKI OPREMA- Ukoliko želite iznajmiti ski opremu na licu mjesta (skije sa štapovima i pancericama), dnevni najam košta oko 10€ (ako se uzimaju na veći broj dana).

Cijena snow borda za rentiranje je malo viša, oko 15€ dnevno.

U Podgorici najam ski opreme košta od 5 do 7€ dnevno i tu opremu možete nositi sa sobom u autobus. Ski opremu iznajmljuje i servisira naš instruktor Ivan Braletić u svojoj radnji u Podgorici.

 

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo