DALMACIJA – LJETO 2021
SPLIT – TROGIR
3 DANA (2 NOĆI) – Polazak: 20.08.2021.
CIJENA ARANŽMANA: 130€
HOTEL BELLEVUE 3* (centar grada)

 

1.dan 20.08.2021. PODGORICA-SPLIT Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja autobusom visoke turističke klase, sa kratkim pauzama… Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pause slijedi kratko upoznavanje sa centrom grada. Slobodno vrijeme za odlazak na plažu, šetnju, odmor … Noćenje.

2.dan 21.08.2021. SPLIT – TROGIR Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, odlazak na plažu ili polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje. Povratak u Split. Organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita…Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan 22.08.2021. SPLIT Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, razgledanja grada, šetnju, odlazak na plažu…U dogovoreno vrijeme (oko 15:00h) polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

Cijena aranžmana obuhvata :

 • prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine
 • obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge vodiča
 • 2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* – strogi centar grada
 • organizovan izlet u Trogir

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 • individualne troskove,
 • medjunarodno zdravstveno osiguranje

Dokumentacija potrebna za putovanje:

 • Pasoš,
 • Datum rođenja i br.pasoša dostaviti agenciji najdalje dva dana pred put

 

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo