20 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
GRČKA – LJETO  2022
K R F
9 DANA – 7 NOĆI  – AUTOBUSOM
POLASCI: 29.JUL, 05.AVGUST, 12.AVGUST
CIJENA ARANŽMAN: 350€

KRF – Jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledalo kao Krf. Možda je to jedino objašnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more… Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston… Istorijska i kulturna bogatstva podsjećaju na sve civilazacije koje su ostrvom protutnjale kroz vjekove i ostavile svoj pečat…

        AGENCIJA GALLILEO VEĆ 18 GODINA ORGANIZUJE LJETOVANJA NA KRFU. Od strane putnika ocijenjeno je kao najbolji izbor za ljetovanje, u odnosu na uloženi novac. Svi putnici su bili zadovoljni, ali uvjek nastojimo da podignemo dostignuti nivo usluge. Tako će ove godine našim putnicima biti organizovani odlasci na neke nove i  prelijepe plaže, a imaćete organizovan i veoma kvalitetan noćni provod.

1.dan PODGORICA Polazak ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u 20:30h. Putovanje autobusom visoke turističke klase preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Noćna vožnja sa kraćim pauzama…

2.dan KRF  Dolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja do luke Igumenica. Ukrcavanje na feribot, plovidba do ostrva Krf (1h 45 min). Po dolasku na ostrvo, panoramski obilazak starog grada: Nova tvrđava, centralni gradski trg Spianada, Stara tvrđava – najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, kompleks Liston – centar društvenog života na Krfu, Enozis – spomenik ujedinjenju Jonskih ostrva sa Grčkom, Palata Sv Georgija i Mihaila – najljepši ostatak britanske vladavine ostrvom, crkva Svetog Spiridona – zaštitnika ostrva. Smještaj u hotelu Arion 3* (check in oko 14:00h). Slobodno vrijeme za kupanje, na plaži Royal Baths Mon Repo. Noćenje.

3.dan KANONI – plaža GLIFADA Doručak. Organizovan dlazak na vidikovac Kanoni, sa koga se pruža pogled na manastir Panagia Vlaherna i ostvro Pontikonisi, koje prema legendi predstavlja okamenjeni Odisejev brod. Nastavak putovanja do plaže Glifada. Slobodno vrijeme za kupanje u kristalno čistom moru, uživanje u brojnim zabavnim sadržajima. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4.dan AQUALAND Doručak. Organizovan fakultativni izlet u Aqualand, jedan od najvećih vodenih zabavnih parkova u Grčkoj. Očekuje Vas uzbudljiva, relaksirajuća i nezaboravna avantura u brojnim toboganima i bazenima za djecu i odrasle. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5.dan PALEOKASTRICA Doručak. Organizovan cjelodnevni izlet na Paleokastricu, na sjeverozapdnoj obali ostrva. Uživajte u kupanju u najprozirnijoj vodi na cijelom ostrvu, obilasku manastira Paleokastrica, ili vožnji brodićem do skrivenih pećina i čudesne plaže Paradise beach. Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6.dan SIDARI Doručak. Organizovan fakultativni izlet do Sidarija na sjeveru ostrva, najneobičnijeg dijela Krfa, poznatog po spektakularnim pješčanim hridima, i lokalnoj legendi o “kanalu ljubavi”. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

7.dan DASSIA Doručak. Organizovan odlazak do Dassie, najpoznatijeg ljetovališta na istočnoj obali Krfa. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Organizovan fakultativni odlazak na grčko veče u tavernu Tripa, koja se nalazi u živopisnom selu Kinopiastes. Uživajte u nezaboravnoj noći, u taverni koja od 1936-e godine dočekuje goste, među kojima su bile brojne poznate ličnosti, poput Aristotela Onazisa, Džejn Fonde, Entoni Kvina…  Povratak u hotel. Noćenje.

8.dan KRF Doručak. Organizovan obilazak Srpske kuće, muzeja posvećenog stradanju srpske vojske tokom Prvog svjetskog rata. Slobodno vrijeme za kupanje, individualne obilaske brojnih znamenitosti u starom gradu, odlazak na ostrvo Vido… Noćenje.

9.dan KRF – IGUMENICA – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela. Ukrcavanje na feribot, plovidba do Igumenice. Nastavak putovanja preko Janjine, Đirokastra, Drača, Skadra… Putovanje sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu u kasnim noćnim časovima.

 

 Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije GALLILEO      

Mogucnost placanja na rate 

 

Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
 • smeštaj u hotelu ARION 3 * na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto) arioncorfu.gr
 • karte za feribot Igumenica – Krf – Igumenica
 • obilazak starog grada sa stručnim vodičem
 • izlet Kanoni i organizovani odlazak na plažu Glifada
 • cjelodnevni izlet – Paleokastrica
 • organizovan obilazak muzeja Srpska kuća
 • organizovani odlazak u Dassiu
 • usluge turističkog vodiča,  organizacioni i drugi troškovi

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje ( 10 €) – obezbjeđuje agencija
 • fakultativne izlete i ulaznice za muzeje
 • obavezne boravišne takse, plaćaju se na recepciji hotela (1.5€ po osobi po danu boravka

POPUSTI ZA DJECU:      –   do 5 godina na zajedničkom ležaju-gratis

                                                 –   od 5 do 12 godina 20%

 

Doplata za 1/1 sobu – 100€

 

HOTEL ARION – nalazi se na 10-ak minuta šetnje od starog grada, i na svega nekoliko koraka od plaže Anemomilos. Nedavno je renoviran, a zbog svoje idealne pozicije, visokog standarda usluga i gostoprimstva, smatra se jednim od najboljih hotela na Krfu. Sve sobe su klimatizovane, imaju direktnu telefonsku liniju, frižider, sef, kablovsku TV i WI-FI. Gosti hotela imaju i besplatan ulaz na plažu Royal beach Mon Repo, koja se nalazi na svega 60 metara od hotela Arion.

 

 KORISNE INFORMACIJE I OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • Lokalno vrijeme, 1 sat naprijed u odnosu na vrijeme u Crnoj Gori.
 • Temperatura. U julu i avgustu prosječne dnevne temperature su oko 34°C
 • Telefon. Mreže 069,068 i 067 imaju roming.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni dio ovog programa. Za realizaciju putovanja potrebno je 35 putnika,

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo