21 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
8.MART
LJUBLJANA – ZAGREB – BLED
5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 07.03.2024.
CIJENA ARANŽMANA: 175€
HOTEL BB LJUBLJANA PARK 3* (CENTAR GRADA)

1.dan – 07.03.2024. PODGORICA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 22:00h. Putovanje udobnim autobusom turističke klase, noćna vožnja sa kratkim pauzama…

2.dan – 08.03. LJUBLJANA Dolazak u Ljubljanu u podnevnim časovima. Smeštaj u Hotelu BB Ljubljana Park 3* (hotel sa odličnom lokacijom u centru grada), i slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora. Očekuje Vas obilazak grada šetnjom kejom do glavnih gradskih atrakcija. Upoznaćete se sa ovim lijepim gradom koji odražava genijalnost arhitekte Jože Plečnika, Prešetrnov trg, tromostovlje… Slobodno vrijeme za individualna razgledanja, šoping, šetnju. Noćenje.

3.dan – 09.03. LJUBLJANA – BLED  Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak Ljubljane ili fakultativni odlazak  odlazak na BLED. Po dolasku slijedi šetnja do Bledskog jezera, uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vrijeme za uživanje u prelijepom Bledu, kao i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i povratak u Ljubljanu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje. 

4.dan – 10.03. ZAGREB Doručak. Napuštanje hotela, i polazak za Zagreb. Dolazak u glavni grad Hrvatske a zatim i obilazak Zagreba u pratnji vodiča: Trg bana Josipa Jelačića, Dolac, Cvjetni trg, uspinjača, Stari dio grada, kula Lotrščak, Trg sv. Marka, banski dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala… Slobodno vrijema za šetnju gradom, a mi Vam preporučujemo da obidjete park Maksimir koji je jedan od simbola grada Zagreba, kao i ZOO vrt  u kojem se nalazi preko 270 vrsta životinja. Sastanak putnika u večernjim časovima. Polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa kratkim pauzama. 

05.dan – 11.03.2024. PODGORICA Dolazak u Podgoricu, na parking ispred Hrama, kraj programa.

                                   

Uz ovaj program važe opšta pravila putovanja agencije Gallileo

 

Cijena aranžmana obuhvata :

 1. prevoz autobusom najviše turističke klase na navedenim relacijama.
 2. 2 noćenja sa doručkom u Ljubljani, Hotel BB Ljubljana Park 3* (1/2, 1/3 sobe) – centar grada
 3. obilaske prema programu uz turističkog vodica, organizacione i druge troškove.

 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 1. fakultativni izlet: Bled – 20€,
 2. međunarodno zdravstveno osiguranje 5€ (obezđedjuje agencija ili putnik individualno)
 3. lokalna boravišna taksa (3e po osobi po noći – plaća se na recepciji hotela)

 

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo