21 GODINA PUTOVANJA I DRUZENJA SA VAMA
NOVA GODINA 2024
NOVI SAD – BEOGRAD
5 DANA (3 NOĆI) – AUTOBUS, POLAZAK: 30.12.2023.
CIJENA ARANŽMANA: 175€

 

Novi Sad i Beograd su već godinama svrstani u red najpopularnijih novogodišnjih destinacija u regionu. U okviru ovog aranžmana, imaćete priliku da posjetite i obidjete dva najveća grada u Srbiji, ali i da se provedete u brojnim restoranima, klubovima, kao i na trgovima gdje tradicionalno budu organizovani fenomenalni koncerti. 

1.dan – 30.12.2023. PODGORICA  Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u 22:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Srbije… noćna vožnja sa pauzama za odmor…

2.dan – 31.12.2023. NOVI SAD Dolazak u Novi Sad u prijepodnevnim časovima. Smještaj u hotelu Vojvodina 3*, koji se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada. Slobodno vrijeme za odmor, šetnju i individualne aktivnosti. Uveče odlazak na doček nove godine. SREĆNA VAM 2024 GODINA. Noćenje.

3.dan – 01.01.2024. NOVI SAD Doručak. Obilzak Novog Sada u pratnji lokalnog stručnog vodiča: Trg Slobode, Gradska kuća, Crkva imena Marijinog, Zmaj Jovina ulica, Dunavska ulica… Nakon obilaska centra grada, nastavljamo do Petrovaradina, gdje ćemo obići jedan od simbola grada – Petrovaradinsku tvrdjavu. čiji je kamen temeljac postavljen u 17.vijeku, a gradnja je trajala punih 88 godina. Ovo remek djelo vojne arhitekture, sa kojega se pruža jedinstven pogled na Dunav i Novi Sad, ima brojne podzemne tunele i proteže se na 112 hektara površine, na uzvišenju koja dominira okolinom. Povratak u centar grada. Slobodno vrijeme. Večernji izlazak. Noćenje.

4.dan – 02.01.2024. NOVI SAD – BEOGRAD Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Beograda. Dolazak u Beograd, a zatim i organizovani obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, šetnju. U dogovoreno vrijeme povratak ka Novom sadu. Noćenje.

5 dan – 03.01.2024. Doručak. Slobodno vrijeme za štnju I individualne aktivnosti. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak za Podgoricu. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

U cijenu aranžmana je uključeno:

 • 3 noćenja sa doručkom u Hotelu Vojvodina  3* u Novom Sadu
 • obilazci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacione troškove.
 • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama.

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Individualne troskove,
 • Fakultativni izlet u Beograd  – 20€

 

 Hotel “Vojvodina” je čuveni i najstariji hotel u Novom Sadu, izgrađen je 1854. godine. Smješten je u samom centru grada, što će sigurno doprinijeti da Vaš boravak u Novom Sadu bude opušten i jednostavan, jer do svih gradskih znamenitosti, stižete za samo par minuta. Tokom svoje, preko 150 godina duge istorije, ovaj hotel je uvjek bio je centar kulturnog, zabavnog i političkog života grada.

 

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo