8.MART
O H R I D 
3 DANA – 2 NOĆI
POLAZAK: 06.03. POVRATAK: 08.03.
CIJENA ARANŽMANA:
VILA VERON 4* – 65€ – centar grada
APARTMANI VOLKAN 4* – 70€ – centar grada

1.dan – 06.03.2021. PODGORICA – OHRID  Sastanak putnika ispred Hrama u 06:30h. Polazak u 06:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj…Nastavak putovanja zaobilaznicom preko Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama. Dolazak u Ohrid.  Smještaj u villi Veron i Volkan (vile koje agencija Gallileo koristi vec dugi niz godina i sa kojima su putnici uvijek zadovoljni). Slobodno vrijeme za odmor. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkvaSvetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima.U večernjim časovima,fakultativno-svecana vecera u nacionalnom restoranu sa muzikom. Noćenje.

2.dan – 07.03.2021. – OHRID  Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljaniniizvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za šetnju Ohridom i večernji izlazak.Noćenje.

3.dan – 08.03.2021. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja do 10:30h.Polazak za Crnu Goru, sa usputnom pauzom u ogromnom trznom centru TEG (u Tirani). Dolazak u Podgoricu uvečernjim časovima.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom turističke klase             

– 2 noćenja u Vili Veron 4* ili Vili Volkan 4* 

– Obilaske prema programu putovanja, usluge turističkog vodiča i pratioca grupe

Cijena aranžmana ne obuhvata:

– svecana vecera u nacionalnom restoranu

– fakultativni izlet Sveti Naum i Biljanini Izvori(10€),

NAPOMENA: za putovanje nije potreban test na koronu

 

Rezervacija mjesta

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Broj telefona

Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

Predlažemo