21 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
8.MART
O H R I D
3 DANA ( 2 NOĆI), POLAZAK: 07.03.2024.
CIJENA ARANŽMANA: 
VILA VERON 4* – 80€,
VILA BLAŽESKI 3* – 80€
VILA VOLKAN 4* – 80€

1.DAN – 07.03.2024. PODGORICA – OHRID Sastanak putnika ispred Hrama u 23:30h. Polazak u 23:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj… Nastavak putovanja zaobilaznicom preko Skadra, Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama…

2.DAN – 08.03.2024.  OHRID Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u villi Veron i Volkan (vile koje agencija Gallileo koristi vec dugi niz godina i sa kojima su putnici uvijek zadovoljni). Slobodno vrijeme za odmor. U dogovoreno vrijeme slijedi organizovani obilazak najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkvaSvetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Uveče po želji putnika, moguć odlazak u nacionalni restoran, na večeru sa muizikom i tamburašima. Noćenje.

3.DAN – 09.03.2024. – OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum – Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za šetnju Ohridom i večernji izlazak. Noćenje.

4.DAN- 10.03.2024. OHRID – PODGORICA Slobodno vrijeme za razgledanje grada i individualne aktivnosti. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka Crnoj Gori. Dolazak u Podgoricu uvečernjim časovima. Kraj programa.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz autobusom turističke klase             
 • 2 noćenja u Vili Veron,  Vili Blažeski ili Vili Volkan
 •  Obilaske prema programu putovanja,
 • usluge turističkog vodiča i pratioca grupe

Cijena aranžmana ne obuhvata:

 • fakultativni izlet Sveti Naum i Biljanini Izvori(15€),

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo