20 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
8.MART 2023
O H R I D
4 DANA – 2 NOĆI, POLAZAK: 09.03.2023.
CIJENA ARANŽMANA: 80€

1.DAN – 09.03.2023. PODGORICA – OHRID Sastanak putnika ispred Hrama u 23:30h. Polazak u 23:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj… Nastavak putovanja zaobilaznicom preko Skadra, Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama…

2.DAN – 10.03.2023.  OHRID Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u villi Veron i Volkan (vile koje agencija Gallileo koristi vec dugi niz godina i sa kojima su putnici uvijek zadovoljni). Slobodno vrijeme za odmor. U dogovoreno vrijeme slijedi organizovani obilazak najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkvaSvetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Noćenje.

3.DAN – 11.03.2023. – OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum – Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za šetnju Ohridom i večernji izlazak. Noćenje.

4.DAN – 12.03.2023. OHRID – PODGORICA Slobodno vrijeme za razgledanje grada i individualne aktivnosti. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (oko 13:00h) i polazak ka Crnoj Gori. Dolazak u Podgoricu uvečernjim časovima. Kraj programa.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom turističke klase

– dva noćenja u izabranoj vili (Vila Veron ili Vila Blažeski)

– Obilaske prema programu putovanja

– Usluge turističkog vodiča

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

Individualne troškove

– Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (15€)

 

Dokumentacija potrebna za putovanje:  LIČNA KARTA ILI PASOS.

 

Opis smještaja: Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u centru grada, na 500 metara od šetačke zone(10 minuta hoda). Agencija Gallileo koristi ove vile i hotel već godinama i svi nasi putnici su veoma zadovoljni smjestajem.

Vila Blažeski nalaze se u Partizanskoj ulici, u samom centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe.

 App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

 

 

 

 

 

 

Rezervacija mjesta

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Broj telefona

    Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

    Predlažemo