20 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
NOVA GODINA 2023
O H R I D
5 DANA – 3 NOĆI, POLAZAK: 30.12.2022.
CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 105€

 

Agencija Gallileo vec 19 godina, organizuje novogodišnja putovanja u Ohrid. I ove godine, obezbijedili smo Vam odličan, provjereni, smještaj koji ima izvanrednu poziciju u samom centru grada. Makedonci su sjajni domaćini i naše putnike doživljavaju kao prijatelje. Njihova kuhinja je sjajna, cijene su i dalje povoljne pa je dobar provod zagarantovan. Naši putnici su se predhodnih godina odlično provodili, pa smo sigurni da će tako biti i ove godine.

1.dan – 30.12.2022. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 23.45h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama…

2.dan – 31.12.2022. OHRID Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima.  Po dolasku slijedi smještaj u odabranu vilu. Slobodno vrijeme za odmor. Šetnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada. Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub. Srecna Vam Nova 2023.godina. Noćenje.

3.dan – 01.01.2023. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Noćenje.

4.dan – 02.01.2023. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, veoma popularnog izletišta. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja. Noćenje.

5.dan – 03.01.2023. OHRID – PODGORICA Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šetnju gradom. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

 

SMJEŠTAJ KATEGORIJA CIJENA USLUGA
Vila Blažeski 3* 100€ Smještaj
Vila Veron 4* 105€ Smještaj
       

 

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom turističke klase

– Tri noćenja u izabranoj vili

– Obilaske prema programu putovanja

– Usluge turističkog vodiča

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

Individualne troškove

– Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

– Svečani docek Nove 2023.godine

Dokumentacija potrebna za putovanje:  LIČNA KARTA ILI PASOS.

 

Opis smještaja: Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u centru grada, na 500 metara od šetačke zone(10 minuta hoda). Agencija Gallileo koristi ove vile i hotel već godinama i svi nasi putnici su veoma zadovoljni smjestajem.

Vila Blažeski nalaze se u Partizanskoj ulici, u samom centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe.

 App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

 

 

 

 

 

 

Rezervacija mjesta

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Broj telefona

    Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

    Predlažemo