21 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
NOVA GODINA 2024
O H R I D
5 DANA (3 NOĆI) – POLAZAK: 30.12.2023.
CIJENA ARANŽMANA: od  110€ do 120€

 

Agencija Gallileo vec 19 godina, organizuje novogodišnja putovanja u Ohrid. I ove godine, obezbijedili smo Vam odličan, provjereni, smještaj koji ima izvanrednu poziciju u samom centru grada. Makedonci su sjajni domaćini i naše putnike doživljavaju kao prijatelje. Njihova kuhinja je sjajna, cijene su i dalje povoljne pa je dobar provod zagarantovan. Naši putnici su se predhodnih godina odlično provodili, pa smo sigurni da će tako biti i ove godine.

1.dan – 30.12.2023. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 23.45h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama…

2.dan – 31.12.2023. OHRID Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima.  Po dolasku slijedi smještaj u odabranu vilu. Slobodno vrijeme za odmor. Šetnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub. Srecna Vam Nova 2024.godina. Noćenje.

3.dan – 01.01.2024. OHRID  Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, veoma popularnog izletišta. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Povratak u Ohrid. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Noćenje.

4.dan – 02.01.2024. OHRID Dan predvidjen za individualne aktivnosti i šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima, restoranim, suvenirnicama. Ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, preporučujemo vam i krstarenje ohridskim jezerom.  Noćenje.

5.dan – 03.01.2024. OHRID – PODGORICA Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šetnju gradom. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (oko 12:30h) i polazak za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

CIJENA ARANŽMANA: 

VILA VERON 4* – 110€

VILA BLAŽESKI 3* – 110€

VILA VOLKAN 4* – 120€

 

 Cijena aranžmana obuhvata: 

 • Prevoz autobusom turističke klase                                                 
 • Tri noćenja u izabranoj vili/hotelu                                                       
 • Obilaske prema programu putovanja                                                   
 • Usluge turističkog vodiča       

  Cijena aranžmana ne obuhvata:
 • Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (15€)
 • doček nove godine
 • individualne troškove

 

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo