20 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
8.MART
S A R A J E V O
VIKEND: Polazak: 11.03., Povratak: 12.03.
CIJENA ARANŽMANA: 65€
HOTEL LIBRIS 4* – CENTAR GRADA

1.dan 11.03. PODGORICA – SARAJEVO Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Sarajevo, vožnja sa kraćim pauzama za odmor luksuznim autobusom…Dolazak u Sarajevo oko 14:00h, smještaj u Hotelu Libris 4* (hotel sa fantastičnom lokacijom, na samo 300 metara od Baščaršije). Poslije kraćeg odmora slijedi pješačka tura u pratnji lokalnog vodiča: Glavna ulica (Marsala Tita), Baščarsija, Inat kuća, Obilazak Saborne crkve, Gazi Nusret begove džamije, katedrale… Slobodno vrijeme i šetnja po Baščaršiji (ulicama prepunih zlatara, poslastičarnica, ćevapdžinica, butika, suvenirnica) gdje ćete na pravi način osjetiti duh ovoga grada. U večernjim časovima imate mogućnost odlaska na veliki koncert Halida Bešlića, koji će se održati u sarajevskoj Zetri. Noćenje.

2.dan 12.03. SARAJEVO  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i obilaske. Naša preporuka je vožnja žičarom do brda Trebević. Uživaćete u fantastičnoj panoramskoj vožnji, kao i jedinstvenom pogledu na panoramu Sarajeva.  Predlažemo i posjetu prelijepom tornju ‘Avaz’, koji sa svojom visinom od 175 metara, predstavlja najveći poslovni objekat u regionu (vidikovac tornja sa restoranom  nalazi se na 150m, odakle se pruža jedinstven pogled na Sarajevo). Za šoping predlažemo tržni centar BBI koji se nalazi u centru grada.  Sastanak grupe u 16:30h, i polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu, na parking ispred Hrama u večernjim časovima, kraj putovanja.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

Cijena aranžmana obuhvata :

 • prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
 • obilasci prema programu – organizacioni troškovi- usluge lokalnog vodiča
 • 1 noćenje sa doručkom u Hotelu Libris 4* (centar grada)

Cijena aranžmana NE obuhvata :

 • individualne troskove, ulaznice za muzeje i lokalitete,
 • ulaznicu za koncert Halida Bešlića

Dokumentacija potrebna za putovanje:

 • licna karta ili pasoš,

HOTEL LIBRIS 4*Smješten u samom centru grada, na samo 300 metara od Baščaršije, tako da veoma lako i brzo stižete do svih glavnih lokaliteta u gradu. Sve sobe su klimatizovane i opremljene satelitskim tv kanalima. U cijelom hotelu dostupan je besplatan wi-fi.

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo