8. MART
SARAJEVO – VIKEND
HOTEL HOLIDAY 4* – CENTAR GRADA
POLAZAK: 06.03. , POVRATAK: 07.03.
CIJENA: 60€

HOTEL HOLIDAY 4*najpoznatiji hotel u Sarajevu. Smješten u širem centru grada, tako da veoma lako i brzo stižete do svih glavnih lokaliteta u gradu. Hotel je renoviran 2017 godine! Sve sobe su klimatizovane i opremljene satelitskim tv kanalima. Možete uživati u mnogim sadržajima hotela, kao što su: bazen, spa centar sa saunama, sobe za masažu,kozmetički I frizerski salon. 

1.dan 06.03. PODGORICA – SARAJEVO Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Sarajevo, vožnja sa kraćim pauzama za odmor luksuznim autobusom…Dolazak u Sarajevo oko 14:00 – 15:00h, smještaj u hotelu. Poslije kraćeg odmora slijedi pješačka tura u pratnji lokalnog vodiča: Glavna ulica (Marsala Tita), Baščarsija, Inat kuća, Obilazak Saborne crkve, Gazi Nusret begove džamije, katedrale… Slobodno vrijeme i šetnja po Baščaršiji (ulicama prepunih zlatara, poslastičarnica, ćevapdžinica, butika, suvenirnica) gdje ćete na pravi način osjetiti duh ovoga grada. U večernjim časovima po želji putnika i u skladu sa kovid pravilima, moguće je organizovati i odlazak u neki od poznatih nacionalnih restorana u gradu, gdje ćete uživati uz zvuke tamburaša i čuvenih sarajevskih sevdalinki. Noćenje.

2.dan 07.03. SARAJEVO Doručak. Slobodno vrijeme za idividualni obilazak grada ili obilazak izletišta Vrela Bosne. Predlažemo posjetu prelijepom tornju ‘Avaz’, koji sa svojom visinom od 175 metara, predstavlja najveći poslovni objekat u regionu (vidikovac tornja sa restoranom  nalazi se na 150m, odakle se pruža jedinstven pogled na Sarajevo). Za šoping predlažemo tržni centar BBI koji se nalazi u centru grada, u blizini hotela. Naša preporuka je i vožnja žičarom do brda Trebević. Uživaćete u fantastičnoj panoramskoj vožnji, kao i jedinstvenom pogledu na panoramu Sarajeva.  Sastanak grupe u 16:30h, i polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu, na parking ispred Hrama u večernjim časovima, kraj putovanja.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

Cijena aranžmana obuhvata :

  • prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
  • obilasci prema programu – organizacioni troškovi- usluge vodiča
  • 1 noćenje sa doručkom u Hotelu HOLIDAY 4* (centar grada)

Cijena aranžmana NE obuhvata :

  • individualne troskove, ulaznice za muzeje,
  • međunarodno zdravstveno osiguranje

Dokumentacija potrebna za putovanje:

  • lična karta ili pasoš,

NAPOMENA: nije potreban test na koronu

 

Rezervacija mjesta

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Broj telefona

Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

Predlažemo