21 GODINA PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
NOVA GODINA 2024
S O F I J A 
+ izlet u PLOVDIV
5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 30.12.2023.
CIJENA ARANŽMANA: 170€
Hotel  City Avenue 3* – centar grada

 

SOFIJA – grad koji predstavlja politički, ekonomski, kulturni i obrazovni centar Bugarske, a sa svojih 492 km2, svakako najveći i glavni grad ove države smještene u jugozapadu Evrope. Ulaskom Bugarske u Evropsku uniju, počinje i konstantan razvoj Sofije, tako da iz godine u godinu dobija obrise modernog grada. Brojni kulturno istorijski spomenici, dobar provod, kao i povoljne cijene, samo su neki od razloga koji privlače sve veći broj turista da posjete Sofiju. Sigurni da će i na Vas ovaj grad ostaviti pozitivan utisak i da ćete u odličnoj atmosferi provesti novogodišnje praznike.  

1.dan – 30.12.2023. PODGORICA  Sastanak putnika ispred Hrama u 22:00h. Putovanje autobusom visoke turističke klase. Noćna vožnja preko Srbije, sa kraćim pauzama …

2.dan – 31.12.2023. SOFIJA Dolazak u Sofiju predvidjen je u prijepodnevnim časovima. Po dolasku vas očekuje obilazak glavnog i najvećeg grada Republike Bugarske: Crkva Aleksandra Nevskog, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje… Nakon prvog upoznavanja sa gradom slijedi smještaj u hotel City Avenue 3* (hotel sa veoma dobrom lokacijom u centru grada). Slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. Doček nove godine u nekom od brojnih noćnih klubova ili na trgu. SRECNA VAM 2024. Noćenje.

3.dan – 01.01.2024. SOFIJA – PLOVDIV Doručak. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Plovdiv – drugi po veličini grad u Bugarskoj, ali i jedan od najstarijih evropskih gradova. Smješten na obalama rijeke Marice, u podnožju Rodopskih planina, Plovdiv se savršeno uklopio u ambijent šest brda, na kojima i leži ovaj grad. Po dolasku u Plovdiv očekuje vas obilazak u pratnji vodiča: Crkva Sv. Konstantina, rimski stadion, Antički amfiteatar, utvrdjenje iznad rijeke Marice… nakon obilaska, slijedi slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme, i povratak u Sofiju. Slobodno vrijeme za večernji izlazak. Noćenje.

4.dan – 02.01.2024. SOFIJA Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijem za individualna razgledanja grada, šetnju, šoping. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa pauzama…

5.dan – 03.01.2024. PODGORICA  Dolazak u Podgoricu u ranim jutarnjim časovima, kraj programa.

                                                                    

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

 

Cijena aranžmana obuhvata :

 1. prevoz autobisom visoke turističke klase na navedenim relacijama
 2. hotelski smještaj u Sofiji, Hotel  City Avenue 3* – centar grada (2 noćenja sa doručkom)
 3. obilasci prema programu, turističko vođstvo puta,  

 

Cijena aranžmana NE obuhvata :  

 1. Izlet u Plovdiv –  ,
 2. međunarodno zdravstveno osiguranje –  5€

 

Hotel City Avenue 3* Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada. Do glavnih turističkih atrakcija i znamenitosti grada, možete stići laganom šetnjom. Ovaj moderan objekat nudi udobno uređene sobe. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom hotelu. Od strane putnika koji su  boravili u ovom hotelu, dobio je odlične ocjene i preporuke.

 

Rezervacija mjesta

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Broj telefona

  Detalji o vašem putovanju (broj polaznika, specijalni zahtjevi)

  Predlažemo