HURGHADA – Najpoznatije egipatsko ljetovalište na Crvenom moru, koje je posebno poznato po ljepoti svog koralnog blaga. Nalazi se na 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Klimatski uslovi u Hurgadi su veoma povoljni, tako da turisti ovu destinaciju posjećuju tokom cijele godine. Pješčane plaže se pružaju duž cijele oblasti ispred većine hotela, što nije slučaj sa drugim ljetovalištima na obalama Crvenog mora. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predjelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mjesto ronilaca i zaljubljenika morske flore i faune. Većinu hotela karakterišu veoma bogati sadržaji, kao i ljubazno osoblje, što će svakako doprinijeti da uživate u savršenom odmoru.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i velikog broja putnika koje smo imali u Egiptu, sigurni smo da ćete i vi nakon  odmora, uživanja i fantastičnih izleta, Hurgadu okarakterisati kao jednu od destinacija kojoj biste se uvjek rado vratili, ali i kao destinaciju koja predstavlja odličan odnos cijene i kvaliteta usluga.

Turistička agencija Gallileo tokom cijele godine ima organizovane aranžmane za Hurgadu. Aranžmani obuhvataju usluge hotelskog smještaja u hotelima 4* i 5*, sa all inclusive uslugom, avionske karte na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd, transfere od aerodroma u Hurgadi do odabranog hotela, kao i usluge vodiča u Hurgadi.

Naši aranžmani su u trajanju:

8 dana/6noći; 8 dana/7noći; 11 dana/9noći; 11 dana/10noći; 12 dana/11noći;

Cijena aranžmana zavisi od perioda godine kada putujete, kao i kategorije hotela koji možete odabrati. Napominjemo da u našoj punudi imamo veliki broj hotela sa 4* – 5*, sa all inclusive uslugom.

Tokom boravka u Egiptu imaćete mogućnost da odaberete neke od brojnih izleta, kao što su: Kairo, velike piramide u Gizi, Luksor, safari, plivanje sa delfinima, rajsko ostrvo…

Napomena: Za putovanje u Egipat, crnogorskim državljanima, po trenutnim propisima, potrebna potvrda o vakcinaciji,  ili negativan PCR test (ne stariji od 72h).

Ova pravila su podložna promjenama, pa savjetujemo da uvjek provjerite u našoj agenciji, da li je u terminu kada vi putujete test potreban.

Napomena: za putovanje u Egipat, državljani Crne Gore, moraju posjedovati vizu. Apliciranje za vizu, vrši se elektronskim putem, najkasnije 8 dana pred putovanje.

Za sve preciznije informacije, cijene i rezervacije, predlažemo da nas kontaktirate na:

tel: 068/029-178, 067/282-343. Možete poslati upit na naš mail: [email protected] i potrudićemo se da u što kraćem roku dobijete ponudu sa svim detaljima.

Predlažemo

240,00 

230,00 

395,00