LEFKADA
22 GODINE PUTOVANJA I DRUŽENJA SA VAMA
LJETO 2024
VIŠE OD OČEKIVANOG – HIT LJETA
L E F K A D A
9 DANA – 7 NOĆI – AUTOBUSOM
POLASCI: 12.Jul, 19.Jul, 26.Jul, 02.Avgust
CIJENA ARANŽMANA: od 340€ do 370€

 

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… čarobno, neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim čudesnim plažama i tirkizno plavim morem koje ovo ostrvo čine posebnim, drugačijim, veličanstveno lijepim… Ali ne vrijedi opisivati, jer ako jedna slika vrijedi više od hiljadu riječi, Lefkada vrijedi više od hiljadu slika… I sam pogled na plažu Porto Katsiki neka vam bude dovoljan da odlučite kuda na ljetovanje… Ljetovanja na Lefkadi AGENCIJA GALLILEO REALIZUJE VEĆ 11 GODINA, a više nego pozitivna iskustva naših putnika, dovoljan su razlog da i ovoga ljeta Lefkadu uvrstimo u HIT LJETA 2024.

1.dan PODGORICA Sastanak putnika ispred Hrama u 22:30h. Polazak u 22:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Vožnja sa pauzama za odmor.
2.dan LEFKADA Dolazak na granični prelaz Kakavia u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, Preveze do Lefkade. Most preko uskog kanala povezuje Lefkadu sa kopnom. Samo što pređete most, utisci prevazilaze očekivano. Nevjerovatne prirodne ljepote, bujna vegetacija, nestvarna boja mora – DOBRODOŠLI NA LEFKADU! Smještaj u apartmanima Artemis. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, organizovan odlazak na plažu. Po povratku sa plaže slijedi slobodno vrijeme za odmor a zatim i prvo upoznavanje sa Lefkasom, čiji je centar pješačka zona sa uskim ulicama, starim kućama sa drvenim potkrovljima, kafićima, tavernama i uličnim muzičarima.  Noćenje.
3.dan LEFKADA – plaža KATIZMA  Putovanje do manastira Faneromenis, koji od 1634-e godine do danas čuva tradiciju pravoslavlja na ovom ostrvu. U sklopu manastira nalazi se bašta sa bujnom vegetacijom i mini zoo vrt sa brojnim egzotičnim pticama, a sa vidikovca ispred manastira puca nestvaran pogled na ostrva Paxos i Antipaxos i Krf. Organizovan cjelodnevni izlet na jednu od najpopularnijih plaža na ostrvu. Uživajte u najljepšoj i najplavljoj boji mora na cijelom ostrvu i čuvenom beach baru COPLA www.copla.gr . Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme za odmor. Organizovan večernji izlazak. Noćenje.

4– 8. dan LEFKADA Svakog narednog dana vodimo Vas na najljepše plaže ostrva. LEFKADA će unaprijediti Vaše poimanje ljepote, koju jedino priroda može urediti na ovakav, neodoljiv način. Svakog dana vodimo Vas besplatno, na najljepše plaže Lefkade:, Milos, Agios Nikitas, Pefkoulia, Katizma,… koje se nastavljaju jedna na drugu u čaroliji nijansi plave boje, sa nestvarno bijelim stijenama. Organizovanim krstarenjem, imaćete priliku da se kupate i na fantastičnim plažama Porto Katsiki i Egremni. Vaš doživljaj Lefkade i Grčke, obogatiće i ’’Grčko veče’’kada ćete imati priliku da uz specijalitete domaće kuhinje i tradicionalnu Grčku muziku, upoznate kulturu i običaje ovog naroda. Osjetite i noćni život Lefkade u brojnim barovima i klubovima u Lefkasu.
9.dan LEFKADA Pakovanje stvari i napuštanje apartmana do 09:00h. Putovanje sa kraćim pauzama.  preko graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača, Skadra… Vožnja sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu ispred Hrama, u  kasnim večernjim časovima.

 

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije GALLILEO 

 

CIJENA ARANŽMANA: 
TERMIN: 12.07. – 20.07. – CIJENA: 340€
TERMIN: 19.07. – 27.07. – CIJENA: 350€
TERMIN: 26.07. – 03.08. – CIJENA: 370€
TERMIN: 02.08. – 10.08. – CIJENA: 370€

 

Cijena aranžmana obuhvata:
– Prevoz autobusom visoke turističke klase
– Smještaj u apartmanima Artemis 3* na bazi 7 noćenja  www.studiosartemi.gr
– Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja
– Organizovan obilazak Lefkasa – manastir Faneromenis
– Cjelodnevni BESPLATNI  izleti na plaže Milos, Agios Nikitas, Pefkoulia, Katizma, beach bar Copla…
– Takse, drumarine, organizacione troškove

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija)
– Fakultativne izlete:

  1. Krstarenje najljepše plaže Lefkade: Porto Katsiki – Egremni – €
  2. Grčko Veče – €

(za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)

 

  • POPUSTI ZA DJECU:
  • djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju sa 2 odrasle osobe – GRATIS
  • od 6 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – 20% popust na ukupan iznos aranžmana

 

APARTMANI ARTEMIS – Objekat je izgradjen 2005 godine, a od 2018. godine sa potpuno NOVIM I  RENOVIRANIM SOBAMA. Nalazi se u širem centru grada, na desetak minuta hoda od glavne šetačke zone grada Lefkasa. Sve sobe su klimatizovane (bez doplate), imaju TV, WI –FI, a takodje u svakoj sobi imate na raspolaganju frižider sa mini kuhinjom. U blizini apartmana nalazi se i nekoliko restorana kao i marketa za svakodnevnu trgovinu.
Kvalitet unutrašnjosti apartmana Artemis odgovara kategorizaciji od 3*.
Peškiri u apartmanima mijenjaju se svakog drugog dana.
Više detalja možete naći i na zvaničnoj stranici: www.studiosartemi.gr

 
LEFKADA – jedno od sedam Jonskih ostrva božanske ljepote, mjesto na kom ćete zaboraviti svakodnevicu, ostati zadivljeni očaravajućom – netaknutom prirodom, veličanstvenim plažama i kristalno čistim morem u svim nijansama plave boje. Više informacija o Lefkadi možete naći na  www.lefkadanadlanu.com

Predlažemo

240,00 

230,00 

395,00