O namaTuristicka agencija Gallileo osnovana je u Martu 2002. godine u Podgorici. Naš cilj je bio, da na našem tržištu budemo prepoznati po organizaciji grupnih putovanja u inostranstvo. U proteklih 20 godina, agencija Gallileo postala je sinonim za putovanja u našoj zemlji. Sa ponosom se možemo pohvaliiti, da smo od osnivanja, realizovali najveći broj grupnih putovanja i da imamo najveći broj putnika na tržištu Crne Gore.

Realizovali smo najveća i najzahtjevnija grupna putovanja. U organizaciji naših aranžmana, putnici su bili na svim kontinentima i svim morima, na najvećim svjetskim događajima, olimpijadama, svjetskim prvenstvima, karnevalima, festivalima, sajmovima, kongresima,… Veoma uspješno, raealizovali smo brojne maturske i studentske ekskurzije. Posebno smo ponosni na organizovane čarter letove, kada su naši putnici bili u prilici da direktno iz Podgorice lete za Kairo, Hurgadu, Istanbul, Atinu, Prag, Kijev, Kišinjev, Maltu, Siciliju, Napulj, Firencu, Minhen, Nicu, Sevilju, Barselonu, Lisabon.

Svim putnicima koji su putovali sa nama, zahvaljujemo se na povjerenju koje su nam ukazali.

Prvih sedam godina, naša poslovnica se nalazila u Ul. Vuka Karadžića, a od 2009. godine, nalazimo se na adresi Džordža Vašingtona 3/7, u prostoru koji koji se izdvaja po ljepoti enterijera, a koji je projektovao arhitekta Karel Veseli.

Kancelarija - Gallileo agencija
Agencija Gallileo je zvanični zastupnik za Crnu Goru, agencije Kontiki iz Beograda. Agenti smo i renomirane njemačke agencije Dertour, koja je lider po broju individualnih putnika. Zastupnici smo brojnih agencija iz okruženja i u mogućnosti smo da u svakom trenutku odgovorimo svim Vašim zahtjevima i organizujemo putovanje kakvo želite. Agencija Gallileo obavlja sledeće djelatnosti: organizacija grupnih putovanja u inostranstvu, ljetovanja, zimovanja, seminari, izleti, ekskurzije, individualni aranžmani, rezervacije avio karata…

Zadovoljstvo naših putnika, uvjek je bilo i biće primarni cilj našeg poslovanja. Poštujući Vaše ukazano poverenje, odgovornim odnosom prema poslu biće posvećeni Anđela Moračanin, Milan Koprivica, Marko Mitrović, Saša Savić, i Srđan-Kovo Kovačević.

Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br. 12 

Radno vrijeme:
– Ponedeljak – Petak:  09:00h – 17:00h
– Subota:  09:00h – 14:00h