O nama

Turisticka agencija Gallileo osnovana je u Martu 2002. godine u Podgorici. Naš cilj je bio, da na našem tržištu budemo prepoznati po organizaciji grupnih putovanja u inostranstvo. U proteklih 22 godina, agencija Gallileo postala je sinonim za putovanja u našoj zemlji. Sa ponosom se možemo pohvaliiti, da smo od osnivanja, realizovali najveći broj grupnih putovanja i da imamo najveći broj putnika na tržištu Crne Gore.

Realizovali smo najveća i najzahtjevnija grupna putovanja. U organizaciji naših aranžmana, putnici su bili na svim kontinentima i svim morima, na najvećim svjetskim događajima, olimpijadama, svjetskim prvenstvima, karnevalima, festivalima, sajmovima, kongresima,… Veoma uspješno, raealizovali smo brojne maturske i studentske ekskurzije. Posebno smo ponosni na organizovane čarter letove, kada su naši putnici bili u prilici da direktno iz Podgorice lete za Kairo, Hurgadu, Istanbul, Atinu, Prag, Kijev, Kišinjev, Maltu, Siciliju, Napulj, Firencu, Minhen, Nicu, Sevilju, Barselonu, Lisabon.

Svim putnicima koji su putovali sa nama, zahvaljujemo se na povjerenju koje su nam ukazali.

Zadovoljstvo naših putnika, uvjek je bilo i biće primarni cilj našeg poslovanja. Poštujući Vaše ukazano poverenje, odgovornim odnosom prema poslu biće posvećeni Anđela Moračanin, Milan Koprivica, Marko Mitrović, Saša Savić, i Srđan-Kovo Kovačević.

Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br. 12

naš tim profesionalaca

Anđela Moračanin

Job title

Milan Koprivica

Job title

Saša Savić

Job title

Marko Mitrović

Job title

Srđan-Kovo Kovačević

Job title