Our Blog

Solun

SOLUN – VERA ĐORĐEVIĆ

Kalimera Vam želim, dobar dan! Željela bih da Vam se predstavim … moje ime je Tesaloniki. Rođena sam 315.godine prije naše ere, u zagrljaju obala Egejskog mora, na njegovom.

Read More
Lutraki

LUTRAKI – BILJANA KELEMEN

Lutraki je grad koji se nalazi u jugoistočnom dijelu korintskog zaliva, na 80 km udaljenosti odglavnog grada Grcke-Atine. Od čuvenog Korintskog kanala je udaljen samo 8 km. Predstavlja idealno.

Read More
lefkada

ČAROBNA LEFKADA – MARIO RADIĆ 

Nazivaju je uspavanom ljepoticom, skrivenim biserom Jonskog mora, feniksom koji se rađa iz pepela. Lefkada će u vama probuditi protivrječne emocije – od opčinjenosti do iscrpljenosti. Malo ostrvo, koje je dom za samo 23.000.

Read More
bec

BEČ – SAŠA KUKIĆ

Kada bismo željeli da opišemo Beč u samo nekoliko riječi, uz glavni grad Austrije, bi svakako stajali epiteti kao što su najljepši i najuređeniji, sa najboljim kvalitetom i najvišim.

Read More
amsterdam

AMSTERDAM – SRDJAN POPOVIĆ

Amsterdam. Prva asocijacija na ovaj grad su liberalan život, legalna upotreba raznih vrsta opijata i prostitucija. Iskreno, mislim da su to glavni turistički magneti, ali Adam, kako ga nazivaju.

Read More

PRAG – DARKO JOVANETIĆ

Prije desetak godina, neko od putnika me je zamolio da uporedim tri srednjoevropske prijestonice koje smo obilazili. Nisam puno razmišljao i rekao sam: „Budimpešta je kao sočan biftek, Prag.

Read More